+36 70 4767 949

H-P | 8:00-17:00

A grafikai munkák folyamata

Igényfelmérés

Miután megkerestél, egy igényfelmérést végzek. Ekkor ismerkedem meg a vállalkozásoddal, a célcsoporttal, az üzeneteddel, amit közvetíteni szeretnél márkád által.

Ötletelés

A kapott infók alapján összegyűjtöm a témához tartozó elemeket, trendeket. Elindul az ötletelés folyamata, amit grafikai tervezés követ. Összeállítom a vázlatokat.

Tervek bemutatása

Az elkészült terveket digitális formában bemutatom Neked. Ekkor egyeztetjük le a módosításokat. A logótervezés esetén alapvetően 2 módosítási körre van lehetőség, melyet természetesen, ha szükséges, bővíthetünk.

Átadás

A jóváhagyott grafikát átadom Neked AI, PDF, JPG, PNG, TIFF formátumban. Ezeknek a formátumoknak köszönhetően a kész anyag nyomdai és webes felhasználásra is alkalmas lesz.

Arculatterv esetén a kész moodboardot JPG vagy PNG formátumban küldöm a részedre.

blue kiss

Webdesign folyamatok

Igényfelmérés

Itt is igényfelméréssel kezdem a munkát. Ha nem én terveztem a logódat, az arculatot, de engem szeretnél megbízni weboldalad megszerkesztésével, ekkor ismerkedem meg a vállalkozásoddal, a célcsoportoddal, és az üzenetével.

Tartalmak bekérése

Mielőtt elkezdem weboldalad megjelenésének megszerkesztését, szükségem van annak szöveges és képi tartalmaira. Ha nem rendelkezel ilyenekkel, akkor sincs baj, mert van lehetőség szövegírás kérésére, illetve stock fotók felhasználására. 

A konkrét tartalmakkal való munkát lényegesnek tartom, hiszen ha például megvannak a konkrét szöveges tartalmak, azoknak nagy valószínűséggel nem fog változni a terjedelme, így nem kell random térkitöltő szövegekkel dolgoznom. Ennek eredményeképp, a munkafolyamat is gyorsabb.

Főoldal megtervezése

A layout megtervezése során először is weboldalad főoldalának megjelenésén dolgozom.

Főoldal layout bemutatás

Az elkészült főoldal tervet bemutatom Neked. Ekkor beszéljük át a módosításokat, meghallgatom javaslataidat.

Aloldalak tervezése

A jóváhagyott főoldal alapján készülnek el az aloldalak, a konzultáció alkalmával megbeszéltek szerinti elrendezésben.

Publikálás

Az elkészült honlapot publikálom.

A kész weboldalhoz biztosítok használati utasítást, de ajánlom Neked karbantartási szolgáltatásunkat br. 5000,-/hó összegért.

Ha megrendeled szolgáltatásunkat, az oldaladdal kapcsolatos teendők nem terhelnek majd, teljes bedobással az üzlettel foglalkozhatsz. Én pedig elvégzem a weboldaladdal kapcsolatos adminisztrációs dolgokat, azok naprakészen tartását, a szükséges frissítések elvégzését, illetve az általad kért tartalmak (például akciók) feltöltését, publikálását. 

Copyright © | 2021 | Aditus Plus Kft. | Alice Design Solutions | Minden jog fenntartva | Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!