+36 70 4767 949

H-P | 8:00-17:00

Felhasználási feltételek

Általános felhasználási feltételek

A weboldal használatával Ön elfogadja a jelen internetes oldal alábbiakban rögzített általános felhasználási feltételeit, továbbá tudomásul veszi, hogy a weboldalt saját és kizárólagos felelősségére használja.

A https://alicedesign.hu domain név alatt elérhető internetes oldal olyan portál, amelyet bárki jogosult meglátogatni, illetve használni (a továbbiakban: „Felhasználó”).

A Felhasználó hírlevelünkre feliratkozhat, kitöltheti a Kapcsolatfelvételi Űrlapunkat, megtekintheti blog bejegyzéseinket.

A honlap tartalmának felhasználása
A honlapon megjelentetett minden részlet, dokumentum, információ és illusztráció az Aditus Plus Kft. kizárólagos tulajdona. A Felhasználó a weboldal felkeresésével egyidőben elfogadja, hogy a weboldalon megjelenő minden tartalom felhasználására kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha minden példányon feltüntetésre kerül a megfelelő szerzői jogi hivatkozás, továbbá, ha ezek a tartalmak kizárólag személyes célokra kerülnek felhasználásra, gazdasági tevékenység, haszonszerzés célját sem közvetve, sem közvetlenül nem szolgálják, a részleteket semmilyen módon nem változtatják meg, és a honlapról származó minden illusztrációt kizárólag a kísérőszöveggel összefüggésben használnak fel.

Felelősségkorlátozás
Jelen honlap Felhasználói elfogadják, hogy a honlapot és annak tartalmát saját felelősségükre nyitják meg, és használják fel. Az Aditus Plus Kft. nem tehető felelőssé a honlap megjelenítéséből, megnyitásából vagy az erre való képtelenségből, a honlapra való belépésből vagy belépésre való képtelenségből, vagy a honlap használatából vagy használatára való képtelenségből, vagy a honlapon megjelentetett információra való hagyatkozásból adódó kárért vagy sérülésért.

Felhasználó által közölt tartalmak
A honlap Felhasználója nem tehet közzé tartalmat a honlapon.

További információkért tekintse meg Adatvédelmi Irényelveinket a gombra kattintva!

Copyright © | 2021 | Aditus Plus Kft. | Alice Design Solutions | Minden jog fenntartva | Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!