+36 70 4767 949

H-P | 8:00-17:00

Szövegírás

Ha már van egy dizájnos weboldalad, miért ne legyen a szöveges tartalma is fantasztikus? Azt gondolnád, hogy írni mindenki tud, nem nagy kunszt. Nos, írni valóban, ha nem is mindenki tud, de az emberek nagy többsége képes betűkből szavakat, szavakból mondatokat, mondatokból szöveget összeállítani. DE! Vajon, képes minden írni tudó ember fogalmazni is? Értem ez alatt azt az egyébként tanulható képességet, mely során a mondatok nem csupán száraz információ töredékek, hanem érzelmek kiváltására alkalmas, – ezáltal vásárlásra/ megrendelésre ösztönző – azokat befolyásolni képes “varázsigék”. 

Igen…felettébb izgalmas és lehengerlő lehet céged/vállalkozásod története a “Rólunk” résznél a kőkemény adatokkal a megalakulásáról, a sikerekről, melyeket picit sem gusztusosan tálalt számadatokkal mutatsz be a nagyérdeműnek. Biztosan ez az, ami az oldaladra látogatóból vevőt varázsol….jah….nem. 

És tudod miért nem? Mert mindenki szereti a színeket, az ízeket, az illatokat, ám a weboldalakon megtalálható legtöbb szöveg szürke, ízetlen, olyan…semilyen. 

Ebben viszont tudok Neked segíteni. Legyen fincsi a tálalás. 

De, tegyünk egy próbát. Vajon tényleg szükséged van neked erre? Még mindig kitartasz az állaáspontod mellett, miszerint Te ezt megoldod? Rendben. Tegyünk egy egyszerű próbát! (Kéretik Googli kisbarátunk segítségét most picikét hanyagolni!)

Saját kútfőből, hányféle képpen tudod kifejezni azt a szót, hogy “NAGYON”? Na ugye!* 

Segítünk Neked feltuningolni szöveges tartalmaidat. Vállaljuk szövegek gusztábbá tételét. Keress minket bizalommal!

*a feladvány megoldását itt találod: felemelően, abszolút, szörnyen, istenien, kimondottan, elsöprően, igazán, különösen, jelentősen, feltünően, eléggé, mérhetetlenül, kifejezetten, őrülten, fantasztikusan, jócskán, veszettül, felettébb, rendkívül, irgalmatlanul, mérhetetlenül, túlontúl, iszonyúan, rohadtul, irtóra, kiugróan, átkozottul, igencsak, gigantikusan, borzalmasan, cefetül, roppant, maximálisan, kegyetlenül, irdatlanul, alaposan, kellőképpen, jócskán, leírhatatlanul…..

Copyright © | 2021 | Aditus Plus Kft. | Alice Design Solutions | Minden jog fenntartva | Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!